Kom och jobba med oss!!

Vi söker alltid efter nya sköna krafter till vårt goa gäng och vi ser gärna att just Du söker Dig till oss!  Vi har ett gott gäng och vi gillar att gå till jobbet, vi gillar att jobba med Service och vi gillar att ha kul på jobbet!

Vårt vårt fokus nu är att bemanna upp vår sommarsäsong 2024, och vi kommer att söka efter medarbetare till alla stationer:

Service / Bar / Pizza / Kök / Disk / Städ / Runners

Vi kan erbjuda allt från timanställningar där du jobbar extrapass under helger till mer fasta deltids- och heltidsanställningar och även fasta tjänster (tills vidare anställningar).

VÅRA stationer:

**** KÖKSCHEF ****

Just nu söker Dig som vill vara med att ta ansvar som kökschef och driva vårt kök framåt och uppåt, vår önskan är att tillsätta tjänsten snarast möjligt så vänta inte med Din ansökan utan sök Dig till oss idag!!

 

KÖK:

Vi ser att du minst har något års erfarenhet av restaurangkök och ala carte-matlagning, tempot är högt och du behöver kunna hantera många bollar under tuffa förutsättningar. Du skall ha utbildning genom restaurangskola på Gymnasienivå eller liknande och ha god kunskap inom området. Du skall gilla när tempot är högt och du skall älska ljudet från bongskrivaren :-) 

Har du även erfarenhet av att baka Pizza är det ett stort plus i kanten, vi söker även dig som är "mer" Pizzabagare än kock men som även har erfarenhet från och av köksjobb.

 

SERVICE:

Du skall hantera konsten att underhålla våra gäster med en hög servicegrad på ett familjärt sätt med glimten i ögat. Du skall ha kunskap om betal- och kassaterminaler och ett högt intresse för mat och dryck. Du har erfarenhet från ett tidigare serviceyrke inom branschen.

 

BARTENDERS:

Du skall kunna serva våra serverings-ess i spritluckan samtidigt som du har full koll på Dina bargäster. Du skall ha kunskaper i bartendering och ha erfarenhet av både betal- som kassaterminaler. Som person har Du en hög social kompetens och gillar att "köra på" samtidigt som du underhåller Dina bargäster.

 

PIZZABAGARE

Vi söker Dig som kan det här med att baka Pizza, du som gör snygga välsmakande Pizzor och förstår att gästerna vill ha sina pizzor samtidigt som övriga gäster vid bordet får sin mat från köket. Vi har väl framtagna recept och vår nisch är att våra Pizzor både skall dofta som smaka lokalt! Du bör även ha erfarenheter från enklare köksjobb då vissa pass kommer att vara i köket.

 

KÖKSNISSE / RUNNERS / DISK-MASTER:

Du får hjälpa till med "allt" som stunden kräver, du skall äga ett par snabba fötter och du skall gilla att hjälpa dina kollegor. Tempot är högt...

* Som köksnisse hjälper du till i köket med allt från att förbereda råvaror till att plocka in leveranser.

* Som runner är du ute på restauranggolvet och gör det som måste göras och är Servicepersonalens högra hand och bäste vän.

* Som diskare är du krogens VIKTIGASTE medarbetare, du ser till att köket får sina arbetsredskap rena, baren får sina glas skinande blanka och serveringen har snygga bestick och tallrikar.

 

STÄD

Är Du morgonpigg och vill ha ett extrajobb på helger där Du kan ha jobbat färdigt innan morgonen hunnit bli dag? Är Du noggrann och gillar att det blir rent, fräscht och snyggt efter Dig? Är du ansvarstagande och kan både jobba självständigt som i ett team?

Då passar ett städjobb hos oss perfekt. Passen är ca 3-4 timmar långa, du jobbar vissa pass själv och andra pass med en kollega.

 

Vänta inte, ansök nu!

Välkommen med Din ansökan, endast seriösa svar från personer som bor inom pendlingsavstånd beaktas och besvaras. Intervjuer sker löpande och vi kontaktar Dig om detta blir aktuellt. Du skall hantera det svenska språket i både tal och skrift utan problem och du skall vara 18 år fyllda. 

Frågor besvaras på

0705-338681

Ansökan mailar du till

jobba@hermanspub.se

där du beskriver dig själv, vad du tidigare gjort, vad du vill jobba med och gärna en "selfie".