Kom och jobba med oss i höst & vinter!

Vi ser gärna att Du söker Dig till oss, vi söker efter härliga människor som vill bli en av oss!

Du skickar Din ansökan till mail:

jobba@hermansfbg.se

där du beskriver dig själv, vad du tidigare gjort, vad du vill jobba med och gärna en selfie.

 

Vi kan erbjuda allt från timanställningar där du jobbar extrapass under helger till mer fasta deltids- och heltidsanställningar. Vi söker personal till följande stationer:

KÖK:

Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av restaurangkök och ala carte-matlagning, tempot är högt och du behöver kunna hantera många bollar under tuffa förutsättningar.

 

SERVERING:

Du skall hantera konsten att underhålla våra gäster med en hög servicegrad på ett familjärt sätt med glimten i ögat. Du skall ha kunskap om betal- och kassaterminaler och ett högt intresse för mat och dryck.

 

BARTENDERS:

Du skall kunna serva våra serverings-ess i spritluckan samtidigt som du har full koll på dina bargäster. Du skall ha kunskaper i bartendering och ha erfarenhet av både betal- som kassaterminaler

 

KÖKSNISSE / RUNNERS / DISK-MASTER:

Du får hjälpa till med "allt" som stunden kräver, du skall äga ett par snabba fötter och du skall gilla att hjälpa dina kollegor. Tempot är högt... Som köksnisse hjälper du till i köket med allt från att förbereda råvaror till att plocka in leveranser. Som runner är du ute på restauranggolvet och gör det som måste göras och som diskare är du krogens VIKTIGASTE medarbetare, du ser till att köket får sina arbetsredskap rena, baren får sina glas skinande blanka och serveringen har snygga bestick och tallrikar.

 

STÄD

Är Du morgonpigg och vill ha ett extrajobb på helger där Du kan ha jobbat färdigt innan morgonen hunnit bli dag? Är Du noggrann och gillar att det blir rent, fräscht och snyggt efter Dig? Är du ansvarstagande och kan både jobba självständigt som i ett team?

Då passar ett städjobb hos oss perfekt. Passen är ca 3-4 timmar långa, du jobbar vissa pass själv och andra pass med en kollega

 

Du skall hantera det svenska språket i både tal och skrift utan problem och du skall vara 18 år fyllda.

Välkommen med Din ansökan, endast seriösa svar från personer som bor inom pendlingsavstånd beaktas och besvaras. intervjuer sker löpande och vi kontaktar Dig om detta blir aktuellt. 

Frågor besvaras på

0705-338681

Ansökan mailar du till

jobba@hermansfbg.se

där du beskriver dig själv, vad du tidigare gjort, vad du vill jobba med och gärna en selfie.


   

Facebook Instagram