Jobba med oss i sommar!

Vi har nu öppnat upp för att ta mot Din ansökan för jobb under sommarsäsongen, du mailar in din ansökan till

jobba@hermansfbg.se

där du beskriver dig själv, vad du tidigare gjort, vad du vill jobba med och gärna en bild på dig själv.

 

Vi söker personal till följande stationer:

KÖK:

Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av restaurangkök och ala carte-matlagning, tempot är högt och du behöver kunna hantera många bollar under tuffa förutsättningar.

 

SERVERING:

Du skall hantera konsten att underhålla våra gäster med en hög servicegrad på ett familjärt sätt med glimten i ögat. Du skall ha kunskap om betal- och kassaterminaler och ett högt intresse för mat och dryck.

 

BARTENDERS:

Du skall kunna serva våra serverings-ess i spritluckan samtidigt som du har full koll på dina bargäster. Du skall ha kunskaper i bartendering.

 

KÖKSNISSE / RUNNERS / DISK-MASTER:

Du får hjälpa till med "allt" som stunden kräver, du skall äga ett par snabba fötter och du skall gilla att hjälpa dina kollegor. Tempot är högt... Som köksnisse hjälper du till i köket med allt från att förbereda råvaror till att plocka in leveranser. Som runner är du ute på restauranggolvet och gör det som måste göras och som diskare är du krogens VIKTIGASTE medarbetare, du ser till att köket får sina arbetsredskap rena, baren får sina glas skinande och serveringen har snygga bestick och tallrikar.

 

Du skall hantera det svenska språket i både tal och skrift utan problem och du skall vara 18 år fyllda. Vid behov av bostad kan vi hjälpta till med kontakt och kontrakt.

Välkommen med Din ansökan, intervjuer kommer att hållas allt eftersom.

Frågor besvaras på

0705-338681

Ansökan mailar du till

jobba@hermansfbg.se
   

Facebook Instagram