ordinarie Öppettider:

Måndag - Torsdag
Från kl 17:00

Fredag
16:00 - 03:00

Lördag
12:00 - 03:00 

Söndag
13:00 - 21:00

Övriga tider efter önskemål och förfrågan!


Justerade öppettider i jul & nyårshelgen:
23/12 stängt
24/12 stängt

Juldagen 25/12 från kl 18:00
med 3-rätters Juldagserbjudande för 325 kr/person, se 25/12 under evenemang 
och 
Juldagens bästa hemvändarefest 2300-0300

26/12 öppet från kl 1700
31/12 stängt
1/1 2019 stängt

Meny

Våra menyer är till stor del skapade med närproducerade råvaror,
för vi är stolta Falkenbergare och låter smaker från vår närhet berika våra menyer!

Take Away

De flesta av våra rätter går bra att beställa som "take away",
ring oss gärna så berättar vi mer!
Är Ni ett större sällskap kan Ni även hyra glas, bestick, porslin och allt annat som ni kan behöva till en middagsbjudning och det finns även bord, stolar och bänkset för uthyrning.
Kontakta oss för priser och offert.


Vi förbeller oss rätten att kunna justera i våra menyer, både i innehåll som priser.Bokning

"Det finstilta":

Vi ser gärna att du uppger för oss om ni tänkt att lämna oss för att gå på bio, teater etc. Detta kan ni göra i meddelanderutan, nämn gärna även vilken tid ni i så fall lämnar oss

Vi förbehåller oss rätten att kunna justera både utbud samt priser i våra menyer.

Vi förutsätter även att samtliga bordsbokande gäster minst beställer var sin rätt i urvalet huvudrätter eller våra Hermans pubrätter.

Ordinarie sittid är 2,5 timmar från ankomsttid. Önskar du bordet längre, eller kortare tid, ber vi er att meddela oss detta!

Vissa av våra bord är lite högre än ett normalt bord, och även stolarna som tur är!
Har du svårt för detta påpeka detta i meddelandefältet.

Sommartid & Uteservering:
Tyvärr tar vi inte bordsreservationer på vår uteservering, pga att vi inte kan förutse väder och vind! Men lämna gärna ett önskemål om detta i meddelandefältet så lovar vi att göra allt vi kan för att uppfylla din önskan!

Historia

Från Club Hermans till Hermans över snart 60 år.


På 60-talet slog portarna upp för ”Club Herman”, belägen på skrea strand på näset samlades festglada människor över de kommande 4 decennier.

Om man frågar en festglad människa som var med under denna tiden kommer du troligen få höra bede de enda och de andra om vad som skedde där. Åren gick och ”Club Herman” slog igen men minnet av allt roligt som hände där ute på Näset fanns kvar.

Några år senare var det fest på en annan restaurang i Falkenberg, året var 2010, gästerna var många och glada. Musiken som spelades var hämtade från 80- och 90-talet, det var fullt på restaurangen, trycket var högt på dansgolvet. En av de många glada gästerna lämnar dansgolvet för en kort stund för att gå bort till en av ägarna som höll på att duka av ett bord och utbrista glatt de numera klassiska orden:
-Vi har ju lika roligt här som vi hade på ”Club Herman”!

I början av 2015 tog ägarna till restaurangen beslutet att ta sin verksamhet till nästa nivå allt för att kunna presentera och leverera det de mest brann för. En stor förändring var att låta smaker från Falkenberg och dess närhet berika restaurangens menyer och låta maten vara i centrum.

 
De ville bygga en krog med hjälp av Falkenbergarna, för Falkenbergare och alla andra glada gäster. Och när det var dags att namnge den nya restaurangen var valet enkelt, självklart skulle namnet bli Hermans Restaurang & Nöje.

En stor del av vår affärsidé är att låta smaker från vår närhet berika våra menyer och du hittar flertalet producenter från Falkenberg och dess närhet i våra menyer. Vid sidan om våra menyer försöker vi alltid i första hand anlita Falkenbergsföretag till allt runtomkring.

En annan del av vår affärsidé är att vara en nöjeskrog. Vi har de senaste decenniet haft Peters Popquiz varje torsdag, det är en kul musikquiz där alla kan vara med. Vår nattklubb är igång varje fredag och lördagsnatt och våra DJ´s blandar den bästa musiken med hitsen som vi minns. På sommaren låter vi gärna duktiga lokala musiker ”trubadura” på vår uteservering.
Tillsammans med alla Falkenbergare, alla Sommarfalkenbergare och alla våra sommargäster bygger vi Hermans Restaurang för alla!

Välkommen till Hermans Restaurang & Nöje

 


   

Facebook Instagram