GILLAR DU ATT GÖRA MÄNNISKOR LYCKLIGA?
svarar du ja på den frågan?

 i så fall skall du söka ett jobb hos oss!

Med bästa läge på västkusten ligger Falkenberg och mitt i stan hittar du Hermans Restaurang & Nöje! Vi är den lokala "kvarterskrogen" som valt att jobba med lokala råvaror och vårt kök är erkänt rekommenderat bra och våra gäster älskar det vi levererar!

Vårt mål är att hålla en servering med en hög familjär servicegrad, vi skall själva ha kul på jobbet och vi skall hålla en varm social dialog med våra gäster!

Vårt kök är det ben som håller oss öppet 7 dagar i veckan, 52 veckor om året. Vi tillsätter vårt nöje till konceptet och det innebär allt från trubadurkvällar till quizkvällar till fullt dansgolv ett par nätter i veckan! 


Vår sommarsäsong är vår givetvis vår högsäsong och vi behöver Dig som gillar att gör människor lyckliga! Vi behöver Dig som har erfarenhet av restaurang och vet vad som krävs för ett leverera 100%! KÖK: 

Dina arbetsuppgifter kommer att vara som kock i vårt erkänt duktiga kök och vi ser att du behärskar de flesta stationer i köket och inte är rädd för att ta kommando och har en önskan och vilja att leverera bästa upplevelsen!

Vår meny är lokalt anpassad och våra gäster älskar det vi serverar och levererar! Det är ett högt tempo och ett tufft tryck så vi ser att du har tidigare erfarenhet av ala carte matlagning, tål att jobba med många bollar, är en lagspelare och älskar att höra köksskrivaren rassla fram bongar!

Du skall ha erfarenhet av restaurangkök och ala carte. Du skall kunna inspirera kollegor. Du skall vara en glad kock. Du skall kunna tala, skriva och förstå svenska språket. Du skall vilja ha kul på jobbet.

Lön enligt avtal + ÖK. Schemalagd arbetstid.


SERVERING: 

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att servera våra gäster på bästa möjliga familjära sätt med högsta möjliga servicegrad!

Restaurangen innehåller ca 120 stolar, vår uteservering ca 80 stolar + en lounge avdelning med ca 40-50 sittplatser. Tempot är högt, gästerna är många och din vision skall vara att ge 100 % serviceupplevelse till din gäst! Du skall gilla när vi öppnar och det är kö!

Du skall ha erfarenhet av ala carte servering. Du skall kunna inspirera kollegor. Du skall vara en glad människa. Du skall kunna tala, skriva och förstå det svenska språket. Du skall vilja att ha kul på jobbet.

Lön enligt avtal + ÖK. Schemalagd arbetstid.


DISK:

Viktigaste jobbet på hela krogen, alla dina kollegor är beroende av hur Du fixar ditt jobb! Här gäller det verkligen att kunna svara upp på snabba arbetsinsatser när det krävs, inte vara rädd för att hugga i, alltid vara glad! Det är Du som står i centrum!

Här behövs inga förkunskaper men du måste vara beredd på att jobbet är tufft och det krävs att du är en stark person som gillar att jobba på!

Du skall kunna inspirera kollegor. Du skall vara en glad människa. Du skall kunna tala, skriva och förstå det svenska språket. Du skall vilja att ha kul på jobbet.

Lön enligt avtal + ÖK. Schemalagd arbetstid.


Maila in din ansökan, gärna med en bild på dig själv, på mailadressen: 

kitchen@hermansrestaurang.se


På ämnesraden skriver du vilket jobb du söker!


Bostad?

Är Du intresserad av någon av tjänsterna men inte har tillgång till bostad i Falkenberg?

Vi har stora möjligheter att ordna boende för Dig under anställningstiden.