J U L K L A P P S T I P S !

Vi bjuder in till
variationer av dryckesprovningar med

Vin- & Sprit-Sommelier
Fredrik "FC" Carlsson!

Under 6 lördagar träffas vi för att under FC's ledning skaffa oss lite extra bra och kul att veta-info om några av våra ädlare drycker!

BOKA på info@hermansfbg.se

Vi börjar med en gemensam lunch kl 13:00 och efter det tar vi upp ämnet för dagen och för varje tillfälle har vi ett nytt kul tema.
Pris 395 p/p med lunch och provning (Exkl måltidsdryck)

Våra teman och datum:

"Rött eller vitt, fisk eller kött"
Vecka 4, 30 januari
> > > > > Denna provning är fullbokad! < < < < < 
Med 2st vita viner, 3st röda viner skall vi ger vi Er alla förutsättningar samt självförtroende att känna Er som proffs-provare. Vi avdramatiserar det hela för att göra det till smakrik samt lustfylld upplevelse. Druvtypiska viner från hela världen.

"Sprit från jordens alla hörn"
Vecka 5, 6 februari
> > > > > Fåtal platser kvar att boka! < < < < <

Vi snackar om de flesta destillat/spritsorterna, lyckas ni pricka in rätt på de 5 ni har i glasen? Förhoppningsvis så dyker det upp sorter ni aldrig testat innan.

”Lyxiga bubblor, glitter & glamour"
Vecka 6, 13 februari
 > > > > >   Denna provning är fullbokad!   < < < < < 
Har vi äkta champagne eller annat mousserande vin i glasen? Är dyrast alltid bäst? Vad skall man dricka klockan 2400 på Nyår? I denna provning kommer ni finna mina svar på massor med frågor och påståenden.

"Danskt Hygge med smörrebröd"
Vecka 8, 27 februari
> > > > > Denna provning är fullbokad! < < < < <
Vi serverar fram 3 olika små smörrebröd med delikata pålägg. Till dessa provar vi 3 olika öl samt 3 olika snaps. Självklart med danska förtecken, men någon utböling kommer att vara med för att provas. (På svenska kan Hygge översättas till mys eller gemytlighet)

"Så mycket bättre"
Vecka 9, 6 mars
> > > > > Denna provning är fullbokad! < < < < <
I 3st dueller provar vi vin från det mer klassiska distriktet dvs originalet, mot uppstickaren från en annan del av världen, dvs covern. Vem levererar bäst denna kväll?

"En resa till Karibien"
Vecka 11, 20 mars
> > > > > Denna provning är fullbokad! < < < < <
5 sorters rom med all sin spännande historia kring denna mytomspunna dryck. Hur kommer det sig att denna dryck har blivit så populär samt älskad av alla på senare år?

> > > > > Vill du sätta upp dig på kö-plats? < < < < <
Maila oss på
info@hermansfbg.se
och uppge namn, antal, mobilnummer och till vilka provningar du vill sätta upp dig på en köplats!


Vi följer de Allmänna Råd & Restriktioner som meddelats och meddelas av vår regering angånde Covid -19. Det blir ett begränsat antal personer vid varje tillfälle och vi ser till att hålla avstånd mellan sällskapen. Vi förutsätter att den som känner sig krasslig och har symton stannar hemma.

   

Facebook Instagram